Weissensee 31-1 en 1-2

Weissensee 31-1 en 1-2

Op dit moment regent het op de Weissensee, deze morgen nog sneeuw en een aantal hebben nog een rondje geschaatst, maar was wel oppassen omdat je de scheuren niet meer ziet. Nog even een groepsfoto gemaakt.  Charles en René staan helaas niet op de foto, dus in de middag dat even over gedaan, maar nu niet met een I-Phoontje maar met de professionele apparatuur van Charles, met het gevolg dat Charles er nog niet op staat. Er werd een idee geopperd dat Charles er met photo-shoppen wel bij geplaatst kon worden, maar dat schijnt in fotoland “not-done “te zijn.

Net terug van een wandeling rondom het meer, de jas hangt nu over de verwarming uit te druppelen.

Gisteren dus de 4de Alternatieve 11-steden tocht. Rene en Charles werden om 7 uur weggeschoten, zelf had ik me nog ingeschreven voor de tocht van 100 km en mocht om 9 uur vertrekken.

Persoonlijk vond ik het ijs beter dan dinsdag, maar dat kan ook komen dat je meer gewend raakt aan de vele honderden scheuren die je tegenkomt.
René uiteraard in de kopgroep en kwam als 5de over de streep. Klasse, alweer. Charles verorberde de 100 km, hij werd onderweg dapper bijgestaan door menige Krupopper.
Er waren, in vergelijking met vorige jaren maar weinig deelnemers, dus het was rustig op het ijs, alles ging in een heel ontspannen sfeer.
’s Avonds uiteraard bijpraten en er zijn alweer de nodige plannen gesmeed voor volgend jaar. Het zal een grote groep worden en de diverse kamers zijn alweer gereserveerd. We kijken er weer naar uit. Altijd weer een “Weerzien met Vrienden.”

Morgen richting Nederland en uiteraard hopen op nog wat natuurijs, tenslotte schaatsten we vorig jaar, begin maart ook nog op natuurijs.

Diverse foto’s zullen tzt wel op deze site verschijnen.
Misschien volgen er nog wel wat leuke anekdotes door deze en gene.
Weissenseegangers 2019:  Aller Bastend bedankt voor heel veel gezelligheid.

We keep on moving …..
  Organisatie bedankt  –  We komen terug