Living Between….

Living Between….

Kreeg vandaag een link doorgestuurd welke me een prachtige beleving liet zien van het fietsen door diverse landen. Belevingen die me weer herinnerden aan de tocht welke ik vorig jaar maakte naar Zweden en terug. Weliswaar verbleekt die tocht bij datgene wat ik in die film zag, maar herkende zoveel raakvlakken.

In het filmpje zien we iemand (Hera Van Willick)  die aanvankelijk de wereld van volwassenen niet helemaal begreep, maar door het fietsen kwam er een soort “ break through “ de ogen werden geopend en een intens vrij gevoel overkwam haar. Het fietsen en de vele contacten onderweg gaven haar een kans om mensen van dichtbij te leren kennen, fietsen niet om records te breken, maar fietsen om een eigen weg te vinden, een creëren van een eigen beleving.
Leren om niet eenzaam te zijn, als je eenzaam bent. Soms in een stad met duizenden mensen voelde ze zich meer eenzaam en verloren dan ergens in een pure wildernis. Het fietsen werd een deel van haar en was niet te scheiden. Het maken van eigen beslissingen, moeten leven met de dingen die je onderweg tegenkomt.

Niet altijd makkelijk, soms breekt het haar, maar meestal maakt het haar en laat het haar voelen dat ze leeft.

Ondertussen het filmpje een paar keer gezien en stilletjes doet het verlangen naar weer een lange tocht op de fiets……

Klik op onderstaande afbeelding voor de link naar een prachtige impressie….