IJsbaan Twente nieuws

Opening IJsbaan Twente:
Vanaf maandag 4 oktober zijn onze deuren weer geopend. Reserveren voor recreatief schaatsen is niet meer nodig. Sporters, recreanten en publiek zijn van harte welkom de ijshal te bezoeken zonder coronatoegangsbewijs.

Schaatscafé:
Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de (her)opening van het Schaatscafé. Vanwege Corona en personele uitdagingen is het op dit moment nog niet mogelijk plaats te nemen in het Schaatscafé. In de ijshal wordt wel gewerkt aan alternatieve mogelijkheden (afhaal & automaten) om toch iets te nuttigen. Ook de alternatieven zijn in de eerste dagen (of weken) na de opening nog niet gereed. Uiteraard is het ons streven om dit en ook het Schaatscafé zo snel mogelijk weer te openen. Houd onze website in de gaten voor meer informatie.

Gewijzigde openingstijden:
Omdat de talenten van TalentNED in de ochtend komen trainen, opent de ijsbaan op maandag t/m vrijdag om 10.15 uur. Verder zijn er geen wijzigingen in de openingstijden van de 400 meterbaan doorgevoerd.

Rittenkaart:
Seizoen 2020-2021 is natuurlijk, door Corona, bijna overgeslagen. Als rittenkaarthouder heb je dan ook niet de gelegenheid gehad om je ritten te gebruiken. De rittenkaarten waren bij aanschaf al 2 kalenderjaren geldig. Verwacht je je ritten niet binnen deze 2 jaren op te maken? Kom dan dit seizoen even langs bij de kassa in de ijshal. Wij verlengen je rittenkaart dan graag met één extra jaar.