Gastenboek

Neem even de tijd om een reactie achter te laten. Het gastenboek van de “oude” site bevat berichten vanaf 2005. Wil je ze nog eens nalezen? KLIK HIER

7 reacties op “Gastenboek

 1. Wat leuk dat jullie aandacht besteden aan Bergh in het Zadel. Prima promotie op jullie site. Bedankt Johnny

 2. Vraag: Worden de GPS bestandjes nog op de website vermeld voor de WTC tocht, volgende week zondag?

  1. Hoi,
   Wat ik heb begrepen verschijnen de GPS routes op de site van de WTC Dinxperlo.
   De routes komen ook op deze Sportac site te staan. Zelf even in de gaten houden.
   Gr en veel fietsplezier, zelf de route van 135 gisteren gereden. Een zeer mooie en verrassende tocht.

 3. Nou, vooruit dan. Ik schrijf maar weer eens een stukje. Op speciaal verzoek. Dat dan weer wel. En bij een mooie gelegenheid zo aan het eind van een fantastisch paasweekend aan het eind van een mooie sportieve week. Want wie heeft er nou niet genoten van Juventus – Ajax, Spurs – City, Epke Zonderland en niet te vergeten die fantastische finale van de Amstel Gold Race met Matthieu van der Poel als absolute smaakmaker. Ik stond zo hard te schreeuwen voor de televisie dat mijn vrouw kwam kijken of het wel goed met met ging.

  Dus ik was wel toe aan een goed gesprek met gepassioneerde sporters. Ik stapte vanmorgen op de fiets naar Dinxperlo om daar samen met Tom en René deze gebeurtenissen, al fietsend door te nemen. Dat werd een kort gesprek. We reden keuvelend Dinxperlo uit. Ik kon nog net opmerken dat Tom op het juiste merk fiets zat en ik kon nog optekenen dat de heren Lubbers op dezelfde manier hadden meegeleeft met de finale van de Amstel Gold Race. Vervolgens gaf René zijn Rose bike de sporen, er volgde een kort commando: “Achter mekaar” en het gesprek was ten einde. Eendrachtig werden de kopbeurten keurig om de 2-3 km afgewisseld om zo de aanwakkerende oosten wind het hoofd te bieden. Het parcours was weer zoals ik gewend ben van René. Verassend en louter mooie rustige wegen met af en toe een uitzicht dat ik nog niet kende. Uiteindelijk reden we al draaiend en kerend rondom Heiden om vandaaruit de wind vol in de rug te krijgen. En terwijl bij Tom en mij de benen wat zuur werden begon good old René te grijnzen. We zaten boven de 120 km en dan wordt onze oude baas, die traint als een prof, pas echt warm. De kopbeurten van René werden steeds langer en die van Tom en mij steeds korter. Tot Tom, in de buurt van Werth, toch echt vond dat er ook nog even uitgefietst moest worden. En zo konden we nog een boom opzetten over de sportieve prestaties van onze landgenoten zodat Tom nog wat te vertellen had bij het Frühschoppen. Toen ik thuis kwam kreeg ik de bekende vraag. “En? Nog nieuws? ” Mijn antwoord: “Poeh, poeh, ik ga douchen.”

 4. Gisterenmorgen druk geweest met de naweeën van de Goede Vrijdagmarkt, dat weer een invasie van onze Duitse Nachbarn te verwerken kreeg. s’ Middags moest Finn voetballen, dus het fietsen zou wel niets worden. Maar toen ik naar het voetballen keek, wat pijn aan de ogen deed zo slecht en ongeïnspireerd dat het was, dacht ik na 20 minuten, ik erger me niet langer ik ga fietsen.
  Weer eens een keer het oude rondje via Meddo en het Woold gefietst, na 80 km lekker voldaan onder de douche. Toen stond er één onder aan de trap te bléren, we hebben 4-3 gewonnen en ik heb 2 keer gescoord! Had je maar niet weg moeten gaan, tja …..

  1. Tom, mooi dat je af en toe wat ervaringen op de sportac site deelt. Oproep aan alle lezers van deze site…. schrijf ook eens wat

 5. Gisteren en eergisteren beurs gehad in Venray wat voor mij een mooie gelegenheid was om gistermorgen nog even een trainingsrondje te maken. Via Engbergen, Veldhunten naar Braamt en Wehl met een lekker strak tempo maar vanaf Angerlo naar Keppel, Zelhem, Keyenborg weer richting Zelhem werd de weerstand hoger met de wind vol op kop. Weer de windrichting bij vertrek verkeerd ingeschat, gebeurt me vaker! Via de bekende weg achterlangs Halle Heide en Sinderen weer op huus an.
  Morgenstond had goud in de mond, machtig om de dag zo te beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.