Gastenboek

Neem even de tijd om een reactie achter te laten. Het gastenboek van de “oude” site bevat berichten vanaf 2005. Wil je ze nog eens nalezen? KLIK HIER

5 reacties op “Gastenboek

 1. Henry Wezenberg,
  Sei stato nostro ospite la scorsa settimana, il 21 agosto. Grazie per la tua bella recensione.
  Mary B&B

 2. Henry,
  Nog bedankt voor de bijzondere avond op de camping in Rome, waar we met ons vieren onder het genot van een lekker koud biertje, dat jij had geregeld, terug hebben gekeken naar de fietstocht welke we onafhankelijk van elkaar hebben gemaakt. Ook datgene wat jij vertelde over jullie museum, iets van mincelsius (??) was bijzonder interessant. Door het logo van de camping kwamen we daar over te spreken. Ook wij zijn weer thuis in Noord Holland, Gr. Julian, Bert en Sander.
  NB: Heb nog niet alle verslagen kunnen lezen, maar Bert onze compuman, mailde ons dat we dat zeker moesten lezen, gaan we tzt doen.

 3. Prachtige verslagen van een mooie tocht Henry. Het plezier dat je eraan beleeft druipt er vanaf! De mooie foto’s erbij completeren het verhaal
  Proficiat met je 2e kleinkind natuurlijk!

 4. Ergens in Italie hebben we elkaar ontmoet op een terrasje. Je kwam bij ons zitten en al snel in de gaten dat jij ook uit Nederland kwam. Je vertelde over je fietstocht en dat was nu juist iets wat al lang op mijn verlanglijstje stond. Je hebt mijn enthousiasme alleen maar een extra zetje gegeven. Je gaf een kaartje aan mij en bij deze wil ik je ook namens mijn vrouw, Jessica, super bedanken voor alle tips en de tijd die je voor ons vrij hebt gemaakt.

  Groetjes Hans en Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.