Arjan Mombarg doet recordpoging voor KiKa


Foto PR

Vordenaar wil binnen 24 uur zevenhonderd kilometer skeeleren. Voor het hele artikel klik op de foto.  ( Artikel contact Bronckhorst Noord 26 juli)

Hallo allemaal,
Op vrijdag 3 Sept a.s. ga ik in Biddinghuizen om 15.00uur van start om 24uur lang te skeeleren om te proberen mijn eigen officieuze wereldrecord van 617,7km te verbeteren. Het doel is de grens van 700km te doorbreken. Maar het allergrootste doel is om hiermee zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KIKA, onderzoek om kinderkanker de wereld uit te krijgen! Ik ga mij helemaal naar de sodemieter rijden om de 700km te halen! Zoveel mogelijk geld inzamelen daar kunnen jullie me mee helpen door te doneren op onderstaande link, elke euro is er 1! Mag uiteraard gedeeld worden  😊
Willen jullie Arjan sponsoren dat kan. KLIK HIER