Tijdrit en nog wat…

Afgelopen woensdag was het goed toeven op en rond de boerderij van Meindert en Folkje. De traditionele tijdrit stond op het WTC programma. Helaas zelf niet aanwezig, oa “opa-verplichtingen”. Bovendien staat mijn “snelle fiets” ( dat hoop ik tenminste na de inbraak) nog bij de Pedaleur. Frustrerend voor Rob en de medewerkers, je probeert een mooie zaak neer te zetten en dan krijg je alweer te maken met een inbraak, jammer.
Dat de biologische producten van Meindert en Folkje het goed doen, is te zien in het feit dat Meindert weer de snelste tijd wist neer te zetten, maar meedoen was belangrijker dan winnen. Bij deze toch een compliment voor de organisatie en een bedankje voor de gastvrijheid van Meindert en Folkje. Super.
Foto’s, uitslagen staan op deze site.

Nog wat….
Zoals jullie weten ben ik door toedoen van een hond in Duitsland onderuit gegaan. Op dit moment “frustrerend “bezig met diverse verzekeringen. De één werkt goed mee de ander laat de klant in mijn ogen in de steek. Over het hoe, wie en de verdere ontwikkeling wil ik de leden toch tzt op de hoogte stellen van het één en ander. ’t Is niet meer allemaal zo eenvoudig zoals in het verleden, is mijn ervaring nu. Word vervolgd….