Gerards lange tocht

Aan de oproep van Gerard voor een lange, rustige, gemüdelijke tocht werd goed gehoor gegeven. Een lang lint van 20 fietsers reden in een lekker tempo richting Doetinchem alwaar Leo en Wilma zich aansloten richting de Veluwe. De groep werd in 2 delen opgesplitst, een groep 1 en een schaduwgroep, welke op gepaste afstand  volgde.

Een eerste pauze was gepland bij het keukengemaal in Bronckhorst, waarna het verder ging richting de lunch in Hoenderloo, via mooie rustige wegen.

Je zou denken dat in Hoenderloo genoeg kippen voorradig zijn voor de diverse uitsmijters die er besteld werden, helaas visten enkelen achter het net, …iets met capaciteit of zo. Heel sociaal werden spontaan enkele uitsmijters van de hand gedaan naar collega fietsers en werd er wat alternatiefs besteld.

Verder via Delen richting Terlet over de Veluwe. De schaduwgroep verloor op een gegeven moment groep 1 uit het oog en aangezien niemand in deze groep echt de route wist, wat telefonisch verkeer, waarbij afgesproken werd dat we elkaar in Keppel wel weer zouden ontmoeten, zo gezegd zo gedaan en inderdaad werd het een warm weerzien in Keppel, hier en daar gekoeld met wat ijs.

Via Wehl terug richting Dinxperlo, ondertussen waren er wat meer groepjes gevormd, het warme weer en de kilometers begonnen toch wat op te spelen.
“Never leave a man behind“  en uiteindelijk allemaal weer zeer voldaan thuis.
Een prachtige dag, mooie route, zeer geslaagd. Het was echt gemüdelijk.

Gerard bedankt.