Gastenboek

Neem even de tijd om een reactie achter te laten. Het gastenboek van de “oude” site bevat berichten vanaf 2005. Wil je ze nog eens nalezen? KLIK HIER

8 gedachten over “Gastenboek

 1. Update kleding…
  Omdat we volgende week in Zweden zijn bij mijn dochter vandaag de “ aangepaste “ kleding opgehaald . Het zit nu echt als gegoten. Een compliment waard, dus bij deze:
  Wie de schoen ( broek ) past trekke hem aan. Henry

 2. Hans K. als winnaar van de dag.
  Na een lange tijd van allerlei probleempjes weer eens met de jongens mee geweest op de atb. Bij de start nog even gediscussieerd over een plek in de Regniet waar er nu wel of niet een pad was gecreëerd. Dacht dat ik het zeker wist en wilde er wel een kratje bier om verwedden. Hans K. wilde deze weddenschap niet aangaan, maar duidelijkheid hierover moest er wel komen en zo koersten we naar PD. Op het PD was het snel duidelijk Hans had gelijk en ik, en nog twee andere niet. Toen deze discussie teneinde was moesten we eerst Wim te G. weer gaan zoeken want die was verloren gegaan in het bos. Nadat hij weer in de kruiwagen zat ging de tocht pas echt van start. Had er mee gerekend dat het voor mij, na een lange periode van afwezigheid, en dat werk snel duidelijk. In Engbergen heb ik de laatste bult alleen van de onderkant gezien. Op de Paasberg als laatste boven maar bij het verlaten deed de zwaartekracht zijn werk en was ik er weer bij. Verrassent was het voor mij de route tussen Etten en de sluis bij Gaanderen waarbij Wim te G. het zelfs een fotomoment waardig vond. Het traject in het Koekendaal werd door onze toerleider Gustaf zo veel als mogelijk een beproeving van op en af. Echt een traject voor mij zodat ik de groep goed van achteren in de gaten kon houden. Op de weg naar de camping vond men het zelfs noodzakelijk om deze vrij steile bult 3 x te nemen want dat zou toch zonder afstappen moeten lukken. Zelf vond ik 2 x lopen voldoende en ben boven blijven kijken hoe Hans K als winnaar boven kwam. Na de pauze bij het Onland de vrij gebruikelijke route naar huis. Voor mij was de lekke band van Wim een mooi pauze moment om alvast door te fietsen naar het Ickingsbos. Een lawine van opmerkingen kwam er over me heen hoe ik dit toch kon zeggen. Ik moest bij de groep blijven om zo het Iedingsbos goed door te komen. Na nog even aanzetten op de langer paden en Raymond te S. een paar x gecorrigeerd te hebben was de pap op en in de benen gezakt. Met 65 km de atb in de schuur gezet en in bad gaan liggen en nagenietend van een mooie zaterdagmiddag.
  Voor vandaag was ik aangewezen als toerleider maar heb deze honneurs voor twee weken geleden overgedragen aan René W. de potentiele WTC winnaar. Indien je hem vandaag (zondag 22/10) niet hebt gezien laat dan 1 van de groep de namen doorgeven.

 3. Op de website van Dinxpers Nieuws EN op de website van Aalten Vooruit/de Band staat een kort verslag met sfeerfoto’s van de ATB tocht van gisteren 15 oktober 2017

  1. Aansluitend aan de positieve reacties van derden op de vtt van gisteren wil ik alle leden die gisteren geholpen hebben met de organisatie, danken voor hun inzet.
   Het liep uiteindelijk gesmeerd en met het ene pechgeval, waar we binnen 10 minuten waren, zijn er gelukkig geen ernstige incidenten geweest. Jaap en ondergetekende hebben aan de finish alleen maar positieve geluiden gehoord over het parcours, dat in vergelijk met 2016 alleen maar mooier en beter is geworden. Wim en zijn team dank daarvoor. Jammer dat het aantal deelnemers iets lager uitviel dan vorig jaar, maar we houden het er maar op dat veel mensen gisteren nog op de racefiets zijn gestapt. Koen Bouwman van de Lotto Jumbo ploeg in elk geval niet. Hij was voor 2e achtereenvolgende jaar een van de deelnemers en vond het een mooi parcours.

   Hans te B.

 4. Wat een grandioze tocht vanmorgen. Heerlijk weer, prachtige paden en vergezichten. We hebben er met volle teugen van genoten. Complimenten en bedankt!!
  Hartelijke groet, namens Terborgse Wielerclub
  Sjaak Meijer

 5. Organisatie bedankt. 1.5 keer de route gefietst met broer en zwager. Het was weer mooi!! Gr Meindert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *