Gastenboek

Neem even de tijd om een reactie achter te laten. Het gastenboek van de “oude” site bevat berichten vanaf 2005. Wil je ze nog eens nalezen? KLIK HIER

2 gedachten over “Gastenboek

  1. Aanstaande week is het weer niet bijzonder voor de fiets. De schaatsers zullen daarom woensdag en vrijdag de gehele dag op de baan in Enschede zijn. Het is de laatste week van trainen voor de Weissensee, daarna nog 1 weekje de spieren laten rusten alvorens te vertrekken. Het ijs op de Weissensee is nog steeds droevig. Een dikke laag bevroren sneeuw ligt er op en dat is niet goed. Maar vandaag begint de ijsmeester te schaven en nu maar hopen dat het nog een baantje kan worden. Alles hangt van het weer af.

    Afgelopen week hebben we woensdag toch maar gefietst, wel eerst 2 uurtjes regen en daarna een waterig zonnetje in Wesel. Het was alvast wennen aan ijsvoetjes!!! Het hoog water bij Rees en Emmerich nog even bekeken en met 140 km waren we weer terug in Dinxperlo, Varsseveld of De Heurne. En natuurlijk vrijdag weer de ruim 200 rondjes in Enschede met uitfietsen op zaterdag was het genoeg voor die week.
    Groetjes Willie

  2. Op zaterdag 21 april gaan Meindert, Theo D en ik ‘Luik Bastenaken Luik ‘fietsen. Misschien zijn er nog meer leden, om deze klassieker te fietsen. Wij gaan voor de volledige afstand van 273km.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *