Gastenboek

Neem even de tijd om een reactie achter te laten. Het gastenboek van de “oude” site bevat berichten vanaf 2005. Wil je ze nog eens nalezen? KLIK HIER

11 gedachten over “Gastenboek

 1. Wij, Nicole, Arne en Jaap starten morgen om 08:00 vanaf de bank richting Ulft zodat we daar om 08:30 kunnen vertrekken.

  1. Achterhoek ronde, een mooie route met verrassende afwisseling. 181 km had ik op de teller staan. Helaas volgens mij weinig deelname, komt misschien de komende jaren na de positieve reacties die ik al hoorde. Hopelijk dan met iets minder wind.

 2. Hier spreekt de toerleider van de Rosetocht van aanstaande zondag.

  We vertrekken om 08:00 uur vanaf de Rabobank en zullen even later bij de bruggenhutte op de route “stappen” en zo richting Gendringen gaan alwaar het westelijke deel van de club zich bij ons kan aansluiten. Als we compleet zijn zal ik onze groep via de telefoon aanmelden in Bocholt zodat wij in aanmerking komen voor het vrijkaartje van de pont en na afloop ook weer het bekende T-shirt kunnen afhalen in Bocholt.
  Graag het inschrijfgeld a € 5.- afgepast aan mij betalen en voor diegene die voor het clubkampioenschap gaan een briefje toevoegen met je voor en achternaam.
  André

  1. Vanuit west zijn we 8.20 uur bij het gemeentehuis in Gendringen.

  2. Drama tussen de braadworsten. Daar waar wij normaal de Rosetocht afsluiten met cola en braadworst en een Roseshirt moeten we het dit jaar zonder shirt doen. Er was een deelname van 1050 man en er waren shirts voor de eerste 1000 deelnemers. Wij vielen daarbuiten ondanks onze aanmelding om half negen. Heb van alles geprobeerd en Jan moest me zelfs vast houden zodat ik geen gekke dingen deed. Daarna gooide de enigste vrouw in onze groep het op een charme offensie, maar ook daarvan werd m’n niet warm of koud. Ben van plan om een gesprek met Trump aan te vragen om eens te kijken wat mogelijk is nu het wat rustiger is in noord Korea.

 3. Kan zondag niet naar de Rose tour. Gaat er morgenvroeg nog iemand de ronde van de Achterhoek rijden? Start plm 8.30 en om 13 uur weer terug, dus de korte ronde.

  1. Nicole en ik zijn van plan de lange ronde te rijden als het morgenvroeg tenminste droog is;)
   Kunnen we het eerste stuk wel samen fietsen.

  2. Via site NTFU is de route beschikbaar voor GPS . Zie kalender NTFU , kijk maar bij startplaats De Wildt, klik afstand aan en dan zie je het vanzelf. Gr Henry

  3. wil morgen wel de lange route van de achterhoek rijden. start 8.30 bij de Wildt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *