Clubdag 9 september

Clubdag Sauerland 2017.

Het is al weer bijna zover dat de clubdag Sauerland op het programma staat. Op zaterdag 9 september gaan wij al weer voor de 3e keer  naar ons bekende adres aan de Möhnesee om een mooie tocht door het heuvelachtige Sauerland te fietsen.

Wij verzamelen om 06.00 uur bij de bank in Dinxperlo en vertrekken ca 06.15 uur. Dan zijn wij omstreeks 08.00 uur op de camping. Daar staat weer een ontbijt klaar met koffie, thee en broodjes (kaas, worst en zoetigheid). Daarna omkleden en vertrekken om ongeveer 09.00 uur. Als wij ’s middags terug komen, kunnen wij douchen op de camping. Sommige springen in het stuwmeer om af te koelen. Tussen 17.00 en 17.30 staat een buffet klaar om weer aan te sterken. Van voorgaande jaren weten wij dat dit prima is verzorgd. Daarna weer naar huis waar wij omstreeks 20.00 – 20.30 aankomen.

Er zijn 3 nieuwe routes voorbereid van 95, 125 en 145 km. Dus voor ieder een passende uitdaging voor een prachtige fietsdag. Wij fietsen veel door rustige gebieden met weinig horeca daarom is een koffieadres en een lunchlocatie voorbereid waar elke afstand langs komt. Meer informatie hierover bij de start aan de Möhnesee.

Je kunt je opgeven voor deze clubdag bij Hans te Brinke (jlmtebrinke@kpnmail.nl). Geef even aan of je kunt rijden en hoeveel fietsen er mee kunnen. Hans zal dan een schema opstellen wie met wie zal rijden. Opgeven uiterlijk zondag 3 september ivm bestellingen voor ontbijt en diner.

Eigen bijdrage voor de clubdag is € 17,50 en zal middels incasso eind september van jullie rekening worden afgeboekt.

Gerard te Beest en Hans te Brinke